H E A D Q U A R T E R - 6

Officiële samenwerkingspartner van OfficialMilan Media.


Headquarter.6 en OfficialMilan Media slaan de handen ineen voor een reeks samenwerkingen op het gebied van Content Creation.


De 17-jarige Milan, woonachtig in Limburg, is ondanks zijn jonge leeftijd al een grote meneer op het gebied van Content Marketing.

HQ-6 staat voor jongeren, en voor deze te introduceren aan digitale techniek & media, ze helpen om zich verder te ontwikkelen op dit gebied, of juist een platform te bieden om hun opgedane skills te laten zien.


Milan is een uitstekend voorbeeld dat je op jonge leeftijd al succesvol kan ondernemen met behulp van zijn digitale vaardigheden. Dat hij aan de andere kant van het land woont houdt hem niet tegen om samen met HQ-6 leuke content in het leven te roepen. Een prachtig voorbeeld van digital synergy.

O V E R  H E A D Q U A R T E R - 6

Als je tussen 12 en 22 jaar bent is Headquarter-6 Hoogeveen speciaal voor jou. Hier ontwikkel je je op digitaal gebied en geef jij aan wat je nodig hebt. Onze eWerkplaats heeft een greenscreen-studio waar je eigen filmpjes kunt opnemen en bewerken. Ook kun je er podcasts maken over een onderwerp dat jij belangrijk vindt. Maak je liever een vlog of hou je je bezig met virtual reality, dan is daar ook zeker ruimte voor. Er zijn mogelijkheden genoeg!

W A T  B I E D T  H E A D Q U A R T E R - 6

 Hier staan computers waar jij kan werken met verschillende softwareprogramma's zoals Adobe Photoshop. Hier kun je een foto bewerken of een graphic design maken.

In onze green screen room maken wij regelmatig foto's en video's. Lijkt het jou ook leuk om een foto of video te maken in onze green screen room? Kom dan langs in HQ-6!

Professioneel hulp op elk gebied, van het maken van content tot aan graphic design. Headquarter-6 staat voor elk jong talent klaar om meer kansen te bieden.