Over ons content marketingbureau

We staan niet achter de camera, we léven er.


Van een videobedrijf...

We zijn gespecialiseerd in het maken van video's voor klanten van verschillende branches en sectoren. Hoewel we succesvol zijn in ons werk, begonnen we te merken dat er een groeiende vraag was naar video's die niet alleen goed geproduceerd waren, maar ook strategisch worden ingezet om klanten te bereiken en te converteren.

In plaats van alleen maar mooie video's te maken, willen klanten nu video's die resultaten opleverden. Door onze creatieve vaardigheden en kennis te combineren met strategische marketingplanning, kunnen we klanten helpen om video's te maken die hun bedrijf versterkten en hun doelgroep bereikten.

…naar een bureau voor videoproductie én social media marketing

Het was niet altijd gemakkelijk om deze transitie te maken. We moesten begrijpen hoe we video's konden produceren die aansloten bij de strategische doelen van onze klanten. We moesten ook nieuwe vaardigheden aanleren op het gebied van digitale marketing om onze klanten te helpen hun video's op de juiste manier in te zetten.

Door onze creatieve vaardigheden en kennis te combineren met een strategische marketingplanning, kunnen we klanten helpen om video's te maken die hun bedrijf versterken en hun doelgroep bereiken.

Wij maken gebruik van de nieuwste short form content technieken en zetten de juiste marketingtools in met behulp van onze partners. Maar na verloop van tijd begonnen we successen te boeken en konden we ons zelf positioneren als een toonaangevend video marketing bureau. Klanten komen naar ons toe omdat ze wisten dat ze niet alleen mooie video's krijgen, maar ook resultaten die hun bedrijf gaat helpen groeien.

De online videocontent die we produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten.

LEES HIER OOK

Onze laatste blogs